Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2022

27 Φεβρουαρίου/14:00 - 22:00
| 25€
Όπως παλιά, έτσι και φέτος η λέσχη μας διοργανώνει τη κοπή πίτας για το 2022.
Μετά από δυο χρόνια αποχής, λόγω περιορισμών, της πανδημίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε χώρο γνωστό, για τους περισσότερους από εμάς, το μεζεδοπωλείο *Στο Δέντρο* στην Ηλιούπολη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, και χαλαρά, απολαμβάνοντας τα γευστικά πιάτα, να διασκεδάσουμε και να κουβεντιάσουμε τα μελλοντικά, βήματα, εξελίξεις, και προτάσεις εκδρομών της λέσχης για το νέο έτος!
Η εκδήλωση θα γίνει σε μαγαζί και όχι στην έδρα μας, ακολουθώντας τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από την covid-19 για την εστίαση και τις συγκεντρώσεις, προς αποφυγή συνωστισμού.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι τα 50 άτομα λόγω περιορισμών του καταστήματος. Για το λόγο αυτό θα μοιραστούν προσκλήσεις για τα μέλη και τους φίλους της λέσχης και η προσέλευση θα γίνει ΜΟΝΟ με την επίδειξη της πρόσκλησης.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι και η ενίσχυση της λέσχης μας. Η τιμή ανά πρόσκληση είναι 25€, και περιλαμβάνει εκτός του μενού, και ένα δώρο κατόπιν κλήρωσης από τους δωροθέτες μας που θα ανακοινωθούν! Ένα δώρο για κάθε πρόσκληση!
Και φυσικά τον τυχερό της βραδιάς που θα βρει το φλουρί τον περιμένει ένα ακόμη δώρο!
Προσκλήσεις θα διατίθενται από τη Παρασκευή 11/2 στη λέσχη και όσοι βρίσκονται μακριά μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δ/Σ για να δεσμεύσουν τη δική τους μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 18/2!
Φυσικά θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη! Σας περιμένουμε όλους!
Μοιραστείτε το...

Details

  • Date: 27 Φεβρουαρίου
  • Time: 14:00 - 22:00
  • Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Μεζεδοπωλείο “Στο Δέντρο”
Μακρυγιάννη 39 και Βούλγαρη 1, Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 56431 Ελλάδα
+ Google Map
To top