Οδηγίες για μετάβαση προς τα συνεργεία μοτοσυκλετών

Σύμφωνα με το νόμο τα συνεργεία μοτοσυκλετών και αυτοκίνητων, και τα καταστήματα ελαστικών, παραμένουν ανοικτά.

Πώς μπορείτε να μεταβείτε σε αυτά:

Από τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης για το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, οι κωδικοί των συνεργείων μοτοσυκλετών και αυτοκίνητων δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα όσων επιχειρήσεων έπρεπε να αναστείλουν τις δραστηριότητές τους.

Έτσι τα συνεργεία, επίσημων αντιπροσωπειών αλλά και τα συνοικιακά, παρέμεναν ανοικτά, όπως και τα καταστήματα ελαστικών..

Η μετάβαση από και προς τα συνεργεία μοτοσυκλετών για σέρβις και προς τα καταστήματα ελαστικών, θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» και συνεπώς επιτρέπεται.

Πώς μπορώ να μεταβώ στο συνεργείο αφού η σχετική αιτιολογία δεν αναφέρεται στη βεβαίωση μετακίνησης;

Προφανώς – και γράφουμε «προφανώς» διότι δεν υπάρχει σχετική διευκρίνιση – πρέπει να συμπληρώσουμε το πεδίο Β2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Διότι ένα συνεργείο δεν μπορεί να στείλει – την παρούσα στιγμή – ένα άτομο να παραλάβει το αυτοκίνητο από το σπίτι μας και όταν ολοκληρωθούν οι επισκευές να μας το επιστρέψει. Έτσι πρέπει να μεταβούμε εμείς στο συνεργείο.

Η παραπάνω μετακίνηση επιτρέπεται , αρκεί να δηλωθεί με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:

(Α) SMS στο 13033: Αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2).

Παράδειγμα SMS: 2 (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΛΗ

(Β) Βεβαίωση τύπου Β (μετακίνησης πολιτών): Συμπλήρωση φόρμας και επιλογή: (βεβαιώσεις εδώ >>>)

«(Β2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»

(Γ) Χειρόγραφη βεβαίωση: Αναγραφή λόγου μετακίνησης «(2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους: μετάβαση σε συνεργείο», και αναγραφή της διεύθυνσης του ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΥ.

Να θυμάστε: Το όχημα μας (μοτοσυκλέτα/αυτοκίνητο) είναι είδος πρώτης ανάγκης και πρέπει να είναι λειτουργικό ανά πάσα στιγμή, για να μπορέσουμε να πάμε στη δουλειά, στο σουπερμάρκετ, στο γιατρό, στο φαρμακείο και στην χειρότερη περίπτωση σε ένα νοσοκομείο.

(βεβαιώσεις εδώ >>>)

Πηγή: bikespirit.net

Μοιραστείτε το...
To top